ResearchCentral

Un proiect al grupului de cercetare in evaluare psihologica si educationala
din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti
despre researchcentral echipa lista testelor recomandari de utilizare participa contact
Researchcentral

Echipa Researchcentral

Echipa actuală a proiectului este compusă din Dragoș Iliescu și Coralia Sulea (coordonatori), Andrei Sîrbu și Bogdan Oprea. Mai jos câteva detalii despre ei.

Dragos Iliescu este profesor în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Este specializat în evaluare psihologică, teste și testare și psihologia muncii și organizațională. Are de peste 20 de ani o carieră legată de testarea psihologică, atât în România cât și la nivel internațional.

Coralia Sulea este conferențiar în cadrul Facultății de Psihologie și Sociologie, Universitatea de Vest din Timișoara. Este specializată în psihologia sănătății ocupaționale și mai general în psihologia muncii și organizațională. Are o experiență remarcabilă în consultanță și training și este un obișnuit al publicațiilor

Alexandru-Andrei Sîrbu este student masterand (Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane) al Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București, voluntar al Asociației de Psihologie Industrial Organizațională (APIO) și voluntar al asociației Choice.

Andrei Cosmin Dumbravă este student masterand (Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane) al Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București.

Bogdan Oprea este doctorand al Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității București.


Multumiri pentru contributii

De-a lungul timpului la echipa proiectului au contribuit mai mulți profesori și studenți. Mulțumiri li se cuvin în mod special următorilor profesori: Marian Popa și Andrei Ion (Universitatea din București), Coralia Sulea și Laurențiu Maricuțoiu (Universitatea de Vest din Timișoara), Lavinia Țânculescu (Universitatea Hyperion, București). Un număr de studenți au mai fost implicați la diferite momente (într-o ordine aleatoare): Miruna Andreescu, Eva Pirosca, Cristina Chirazof, Gabriela Borcan, Ion Andrei-Ovidiu, Catalina Mihaela, Irina Gioaba, Laura Mohorea, Roxana Zainea, Diana Lebediuc, Lepadatu Andreea, Raluca Cucu, Irina Gheorghe, Roxana Dimache, Șerban Zanfirescu, Andreea Butucescu, Andrei Sîrbu, Bogdan Oprea.