ResearchCentral

Un proiect al grupului de cercetare in evaluare psihologica si educationala
din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti
despre researchcentral echipa lista testelor recomandari de utilizare participa contact
Researchcentral

Echipa Researchcentral

Echipa actuală a proiectului este prezentată mai jos.

Dragoș Iliescu, PhD este profesor în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Este specializat în evaluare psihologică, teste și testare și psihologia muncii și organizațională. Are de peste 20 de ani o carieră legată de testarea psihologică, atât în România cât și la nivel internațional.
Coralia Sulea, PhD este conferențiar în cadrul Facultății de Psihologie și Sociologie, Universitatea de Vest din Timișoara. Este specializată în psihologia sănătății ocupaționale și mai general în psihologia muncii și organizațională. Are o experiență remarcabilă în consultanță și training și este un obișnuit al publicațiilor științifice.
Alexandru-Andrei Sîrbu, BA este psiholog consultant în cadrul Skill Tests, Administrative Assistant în cadrul Asociației Psihologilor din România (APR), student masterand în cadrul programului de Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane al Facultății de Psihologie și Științele Educației de la Universitatea din București, precum și voluntar al Asociației de Psihologie Industrial Organizațională (APIO) și membru al ResearchCentral.
Andrei Cosmin Dumbravă, BA este student în cadrul masterului de Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București, colaborator în cadrul Skill Tests și membru ResearchCentral.
Andreea Corbeanu, BA este studentă în cadrul programului masteral SOPRU al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, membru Research Central şi colaborator în cadrul Skill Tests.
Ana Maria Oțel, MS este absolventă a masterului de Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației (Universitatea din București), Assessment Center Admin în cadrul companiei CEB-SHL, ambasadoare a primul kit de angajabilitate pentru generația Z (proiect realizat de HR Club în parteneriat cu Școala de Valori) și membru ResearchCentral.
Roxana Mihaela Spînu, BA este studentă în anul I în cadrul programului masteral Sănătate Ocupațională și Performanța Resursei Umane al Facultății de Psihologie și Științele Educației (Universitatea București), Assessment Center Admin în cadrul CEB/SHL, colaboratoare în cadrul Skill Tests și membru ResearchCentral.
Ana Toma este studentă în anul I în cadrul programului masteral Psihologia Sănătății - Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală al Facultății de Psihologie și Științele Educației (Universitatea București), membru în cadrul Laboratorului de Științe Cognitive Clinice al Universității din București și membru al ResearchCentral.Multumiri pentru contributii

De-a lungul timpului la echipa proiectului au contribuit mai mulți profesori și studenți. Mulțumiri li se cuvin în mod special următorilor profesori: Marian Popa și Andrei Ion (Universitatea din București), Coralia Sulea și Laurențiu Maricuțoiu (Universitatea de Vest din Timișoara), Lavinia Țânculescu (Universitatea Hyperion, București). Un număr de studenți au mai fost implicați la diferite momente (într-o ordine aleatoare): Miruna Andreescu, Eva Pirosca, Cristina Chirazof, Gabriela Borcan, Ion Andrei-Ovidiu, Catalina Mihaela, Irina Gioaba, Laura Mohorea, Roxana Zainea, Diana Lebediuc, Lepadatu Andreea, Raluca Cucu, Irina Gheorghe, Roxana Dimache, Șerban Zanfirescu, Andreea Butucescu, Andrei Sîrbu, Bogdan Oprea.