ResearchCentral

Un proiect al grupului de cercetare in evaluare psihologica si educationala
din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti
despre researchcentral echipa lista testelor recomandari de utilizare participa contact
Researchcentral

Echipa Researchcentral

Echipa actuală a proiectului este prezentată mai jos.

Dragoș Iliescu, PhD este profesor în cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București. Este specializat în evaluare psihologică, teste și testare și psihologia muncii și organizațională. Are de peste 20 de ani o carieră legată de testarea psihologică, atât în România cât și la nivel internațional.
Andreea Corbeanu, BA este doctorand în scoala doctorala a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti si este coordonatorul tehnic al proiectului Researchcentral.
Coralia Sulea, PhD este conferențiar în cadrul Facultății de Psihologie și Sociologie, Universitatea de Vest din Timișoara. Este specializată în psihologia sănătății ocupaționale și mai general în psihologia muncii și organizațională. Are o experiență remarcabilă în consultanță și training și este un obișnuit al publicațiilor științifice.
Roxana Mihaela Spînu, BA este doctorand în scoala doctorala a Facultății de Psihologie și Științele Educației (Universitatea București).
Alexandru-Andrei Sîrbu, BA este doctorand în scoala doctorala a Facultății de Psihologie și Științele Educației de la Universitatea din București.
Ana Toma, BA este student masterand în anul 2, în cadrul programului de master Psihologia sănătății – cercetare clinică și optimizare comportamentală (Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București), membru în cadrul Laboratorului de Științe Cognitive Clinice al Universității din București și membru al ResearchCentral.
Andreea Simina Ojică Andreea-Simina Ojică este studentă în cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti, în anul al treilea.
Mirel-Valentin Coca este student, la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, ciclul licență. Este pasionat de psihologia personalității și de psihometrie.
Ioana Emilia Dorobantu este studentă în cadrul ciclului de licență al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.
Mirela Chiriac, cunoscuta drept Mirry, este studentă în cadrul Facultatății de Psihologie, Universitatea București. Este pasionată de cercetare și psihometrie, precum și de traumatologie.
Oana Istrate este studentă în cadrul ciclului de licență al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București.Multumiri pentru contributii

De-a lungul timpului la echipa proiectului au contribuit mai mulți profesori și studenți. Mulțumiri li se cuvin în mod special următorilor profesori: Marian Popa și Andrei Ion (Universitatea din București), Coralia Sulea și Laurențiu Maricuțoiu (Universitatea de Vest din Timișoara), Lavinia Țânculescu (Universitatea Hyperion, București). Un număr de studenți au mai fost implicați la diferite momente (într-o ordine aleatoare): Miruna Andreescu, Eva Pirosca, Cristina Chirazof, Gabriela Borcan, Ion Andrei-Ovidiu, Catalina Mihaela, Irina Gioaba, Laura Mohorea, Roxana Zainea, Diana Lebediuc, Lepadatu Andreea, Raluca Cucu, Irina Gheorghe, Roxana Dimache, Șerban Zanfirescu, Andreea Butucescu, Andrei Sîrbu, Bogdan Oprea, Andrei Dumbrava, Ana-Maria Otel.